CFR Marfă prezentă la reuniunea Adunării Generale a UIC

CFR Marfă prezentă la reuniunea Adunării Generale a UIC
        Societăţile feroviare CFR Marfă şi CFR SA sunt reprezentate de dl. Mihuţ Crăciun –  director general CFR Marfă şi de dl. Eugen Tudor –  director departament vânzări trafic la a – 88 – a reuniune a Adunării Generale a Uniunii Internaţionale a Căilor Ferate (UIC), care se desfăşoară în perioada 5-6 iulie la Roma.Gazda reuniunii este dl. Renato Mazzoncini, Director General al FSI şi vicepresedinte UIC, iar întrunirea este prezidată de dl. Oleg Belozerov, Presedintele UIC si Presedinte al Caii Ferate Ruse (RZD) alături de directorul general UIC, dl. Jean Pierre Loubinoux.
Printre temele principale de discuţie s-au regăsit:
  • Raportul activităţii UIC,
  • Aspecte privind standardizarea feroviara,
  • Situatii financiare actuale, buget preliminat 2017,
  • Prezentari cu privire la activitatile globale UIC.
       În acest context, având în vedere prezenţa la acest eveniment a unui număr important de directori generali ai partenerilor feroviari ai CFR Marfă, delegaţia societăţii noastre a participat la întâlniri bilaterale pentru dezvoltarea noilor oportunităţi de business şi s-au stabilit contacte cu conducerile nou-numite ale companiilor feroviare din regiune.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content