Evenimente

  • 22-24 MARTIE 2022, FACULTATEA DE TRANSPORTURI, UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI 
CFR Marfă participă la evenimentul Zilele Feroviare 2022– ediţia a XVI-a, în perioada 22-24 martie 2022, care va avea loc în Bucureşti, la Universitatea Politehnică Bucureşti și este organizat de Club Feroviar şi UPB, cu sprijinul Asociaţiei Industriei Feroviare din Romania.
În cadrul evenimentului va avea loc Conferinţa cu tema “Susține mobilitatea! Alege transportul feroviar! completată de o expoziție de tehnică și echipamente, care oferă posibilitatea de prezentare a serviciilor în fața unui public specializat și de a întâlni persoane cheie care acționează pe piața feroviară.
Pentru mai multe informaţii: https://summit.clubferoviar.ro/

  • Radisson Blu, 8-9 octombrie 2019, Bucuresti
CFR Marfă participă la Zilele Feroviare 2019, eveniment care de peste 13 ani ajută companiile din domeniul feroviar si nu numai sa creeze parteneriate cu organizaţii, asociaţii şi companii din România şi Europa Evenimentul se desfăşoară în perioada 8-9 octombrie 2019 în Sala Atlas a hotelului Radisson Blu. Pentru mai multe informaţii:  https://summit.clubferoviar.ro/program
 
  • INFRATRANS 2019, Bucureşti Nord
cu titlul „Spre o cale ferată competitivă” . Evenimentul va fi organizat de Asociaţia Inginerilor Feroviari din România (AIFR) şi Club Feroviar, sub patronajul Ministerului Transporturilor. Participarea la această manifestare permite companiilor şi societăţilor feroviare, din ţară şi din străinătate, să îşi expună cele mai recente produse şi tehnologii precum şi acţiunile întreprinse pentru alinierea la Directivele europene şi Master Planul General de Transport. CFR Marfă va expune pe linia 13 a staţiei Bucureşti Nord locomotive şi vagoane modernizate pentru transportul feroviar de marfă precum şi atelierul mobil de intervenţii/reparaţii accidentale la locomotive. Pentru stabilirea de întâlniri cu specialiştii noştri, vă rugăm să ne trimiteţi un email la adresamarketing.marfa@cfrmarfa.com Program de vizitare: Marţi – Miercuri, 10 – 17.
 
 
  • Transport Logistic 2019, Messe Munchen
In perioada 4–7 iunie 2019 va avea loc la Messe  Munchen, târgul Transport Logistic 2019, târg internaţional de logistică, mobilitate, IT şi managementul lanţului de aprovizionare,  fiind unul din cele mai importante târguri de acest gen din Europa.Vă aşteptăm la standul 327 situat în pavilionul B5.Pentru stabilirea de întâlniri cu specialiştii noştri, vă rugăm să ne trimiteţi un email la adresa marketing.marfa@cfrmarfa.com.Manifestarea va fi însoţită de un vast program de conferinţe care reunesc specialişti de prestigiu ce vor dezbate teme de actualitate din domeniul transportului.www.transportlogistic.de. Download invitatii pentru clienti
 
  • Targul International TransLogistica 26-28 septembrie 2018
In perioada 26 – 28 septembrie 2018 va asteptam la targul international TransLogistica, cea mai importanta expozitie de logistica, transport, IT si Supply Chain din Romania si din Europa de sud est. Acoperind cea mai larga gama de solutii inovative din transporturi comerciale, expedieri de marfuri si canale logistice, TransLogistica se desfasoara in spatiile centrului expozitional Romexpo Bucuresti.
  • Targul Infratrans 2017
 
In perioada 23-24 mai va avea loc, sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, evenimentul INFRATRANS®, in statia CFR Bucuresti Nord, organizat de AIFR si Club Feroviar cu sprijinul: CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, AFER, AIF si AGIR. Pe data de 24 mai se va desfasura Bursa Locurilor de Muncă dedicată sistemului feroviar, in Salonul Regal al Garii de nord.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content