Comunicat CFR Marfa 04.07.2014

03
Compartiment Mass Media, Relaţii cu Publicul               Tel/Fax: (021) 225.12.03
Nr. T3.1.1 /         /2014                                              Tel. 126.078
CFR Marfă îşi deschide activitatea către piaţă prin efectuarea de servicii  pentru terţi, servicii adiţionale activităţii de transport feroviar de marfă
CFR Marfă anunţă deschiderea activităţii de prestări servicii către terţi, închirieri de bunuri, spaţii şi terenuri aflate în proprietatea societăţii. Această măsură vine ca o completare a politicii comerciale a CFR Marfă, care s-a concretizat în câştigarea unor licitaţii printre care amintim: CET Govora, Arcelor Mittal, Conpet, Lafarge sau S.C.E.H. Hunedoara.
Piaţa de transport de marfă din România este o piaţă puternic concurenţială,  iar pentru a se adapta la cerinţele  acesteia, CFR Marfă ia o serie de  măsuri pentru  eficientizarea activităţii prin valorificarea tuturor resurselor umane şi materiale de care aceasta dispune.
Astfel, societatea va efectua pe lângă activitatea de transport feroviar de marfă, revizii tehnice la vagoane la formare trenurilor, în parcurs şi la destinaţie, acordarea de locomotive de ajutor sau de multiplă tracţiune, cântărire, întocmirea documentelor de transport  sau a altor documente, închirierea de bunuri şi spaţii din patrimoniu, închirierea de material rulant, către orice agent economic care solicită astfel de servicii.
Despre CFR Marfă
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfa SA este operatorul naţional de transport feroviar de marfă din România, lider pe această piaţă cu o cota de piaţă de 54,8 %, la nivelul anului 2013.

 

Compartiment Mass Media, Relatii cu Publicul
SNTFM CFR Marfa SA
                             pdficon_largeDownload
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content