Comunicat CFR Marfa 08.10.2015

02
Compartiment Mass Media, Relaţii cu Publicul                          Tel/Fax:021.225.12.03
Nr. T 3.1. 1/338/2015 Tel.CFR:126.078
CFR Marfă prezentă la târgul de transport şi logistică TransLogistica 2015
         În perioada 14–17 octombrie 2015, CFR Marfă va participa împreună cu casa sa de expediţie SC ROFERSPED SA la cea mai importantă expoziţie dedicată produselor, serviciilor şi soluţiilor inovative din domeniul transporturilor – TransLogistica 2015, expoziţie ce va avea loc în spaţiul expoziţional Romexpo.
          Piaţa de logistică din România – una dintre cele mai atractive din sud-estul Europei – se reuneşte pentru prima dată într-o expoziţie de profil, expoziţie care se bucură de o largă participare a jucătorilor de profil, reprezentanţi ai tuturor segmentelor logistice.
Prezenţa CFR Marfă la acest eveniment reprezintă o excelentă oportunitate de a-şi prezenta serviciile şi de a identifica noi parteneri de afaceri atât pentru societate cât şi pentru casa de expediţie. Se vor prezenta servicii şi produse din domeniu, cum ar fi: transport de marfă şi servicii de logistică, canale de distribuţie sau sisteme informatice dedicate activităţilor de transport şi logistică.
          Manifestarea va fi însoţită de un vast program de conferinţe care reunesc specialişti de prestigiu, forumuri tehnice şi mese rotunde unde se vor dezbate teme de actualitate din domeniul transportului, oferind vaste oportunităţi de promovare şi încheieri de noi parteneriate.
Vă aşteptăm să ne vizitaţi în cadrul târgului, la standul A8/A9, Pavilonul C6.

 

Compartiment Mass Media, Relatii cu Publicul
SNTFM CFR Marfa SA
                                       pdficon_largeDownload
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content