Comunicat CFR Marfa 10.07.2014

03
Compartiment Mass Media, Relaţii cu Publicul                        Tel/Fax: (021) 225.12.03
Nr. T3.1.1 /             /2014                                                   Tel. 126.078

 

CFR Marfă căştigă un nouă licitaţie

 

            CFR Marfă, cel mai mare operator de transport feroviar de marfă  din România, cu o cifră de afaceri de 208 milioane de euro în anul 2013, se dovedeşte a fi un partener de încredere pentru clienţii săi.Astfel, societatea a căştigat licitaţia organizată de către Complexul Energetic Hunedoara şi continuă colaborarea cu acest client traditional. Licitaţia a avut ca obiect “atribuirea contractului de transport cărbune energetic pe calea ferată între punctele de expediţie ale furnizorilor şi staţia CFR Mintia, respectiv antestaţia Triaj şi a serviciilor de transport cărbune brut de la staţiile CFR Paroşeni, Livezeni şi Lupeni la Halta Vulcan, respectiv a serviciilor de manevră feroviară pe liniile ferate industriale  proprietate S.C.E.H. SA Petroşani”.
            Contractul de transport va fi încheiat pe o perioada de 1 an, iar cantitatea transportată va fi de 2,7 milioane de tone de cărbune, respectiv 1,1 mil. tone pentru servicii de manevră.La licitaţiei au participat alături de CFR Marfă, care a avut o ofertă independentă, şi asocierea dintre SC Grup Feroviar SA şi SC Unicom Tranzit SA.
             Despre CFR Marfă
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfa SA este operatorul naţional de transport feroviar de marfă din România, lider pe această piaţă cu o cota de piaţă de 54,8 %, la nivelul anului 2013.

 

Compartiment Mass Media, Relatii cu Publicul

 

SNTFM CFR Marfa SA 
                                       pdficon_largeDownload

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content