Comunicat CFR Marfa 12.03.2015

02
Compartiment Mass Media, Relaţii cu Publicul                     Tel/Fax:021.225.12.03 
Nr. T 3.1. 1/       /2015                                                     Tel.CFR:126.078
CFR Marfă încheie noi contracte de transport
         CFR Marfă, cel mai mare operator de transport feroviar de marfă din România, cu o cifră de afaceri de 212 milioane de euro în anul 2014, anunţă încheierea unui nou parteneriat.Astfel, societatea a câştigat licitaţia organizată de Compania Naţională a Sării SALROM SA, pentru atribuirea contractului de transport de sare pe calea ferată. Transporturile se vor derula pe relaţia România – Ungaria, respectiv Dej – Nyrabrani. În cadrul contractului se vor transporta 300.000 – 400.000 tone/anual, durata acestuia fiind de 3 ani.
În condiţiile unei concurenţe puternice pe piaţa transporturilor feroviare de marfă, CFR Marfă urmăreşte prin practicarea unor politici comerciale flexibile, crearea de noi parteneriate, concomitent cu fidelizarea şi păstrarea clienţilor existenţi.
          Despre CFR Marfă
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfa SA este operatorul naţional de transport feroviar de marfă din România, lider pe această piaţă cu o cota de piaţă de 57,2 %( preliminat), la nivelul anului 2014.

 

Compartiment Mass Media, Relaţii cu Publicul
SNTFM CFR Marfă SA

pdficon_largeDownload

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content