Comunicat CFR Marfa 18.04.2014

03
Compartiment Mass Media, Relaţii cu Publicul                         Tel/Fax: (021) 225.12.03
Nr. T3.1.1 /   /2014                                                              Tel. 126.078

 

CFR Marfă anunţă încheierea de noi contracte de transport

       CFR Marfă, cel mai mare operator de transport feroviar de marfă  din România, cu o cifră de afaceri de 208 milioane de euro în anul 2013, anunţă încheierea unui nou contract de transport.Astfel, societatea a câştigat licitaţia organizată de către Centrala Electrică de Termoficare Govora pentru atribuirea contractului de transport pe calea ferată de cărbune tip lignit, pe 2 relaţii de transport, respectiv staţia CF Berbeşti, până la C.F. C.E.T. Govora şi C.F.R. Alunu până la C.F. C.E.T. Govora.Contractul de transport va fi încheiat pe o perioada de 1 an, iar cantitatea transportată este de 2,4 milioane de tone de cărbune.
        „SNTFM CFR Marfă este în continuare constrânsă să ia măsuri drastice în vederea  redresării activităţii, pentru a avea şansa reîntoarcerii la un grafic de creştere normală.  În această perioadă, piaţa transportului feroviar de marfă s-a redimensionat, fapt ce duce la o maturizare a acesteia, iar în noile condiţii CFR Marfă urmăreşte dezvoltarea permanentă a relaţiilor cu clienţii prin fidelizarea şi păstrarea celor existenţi şi atragerea de noi parteneriate, toate aceste fiind posibile doar prin adoptarea unor politici comerciale flexibile”, a declarat  noul directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea.
Compartiment Mass Media, Relatii cu Publicul
SNTFM CFR Marfa SA
                                          pdficon_largeDownload

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content