Comunicat CFR Marfa 28.07.2015

02
Compartiment Mass Media, Relaţii cu Publicul                Tel/Fax:021.225.12.03
Nr. T3.1.1/ 250 /2015                                                  Tel.CFR:126.078
CFR Marfă anunţă semnarea contractului de transport cu Complexul Energetic Oltenia
            CFR Marfă, cel mai mare operator feroviar de marfă din România, cu o cifră de afaceri de 212 mil. euro în anul 2014, anunţă continuarea colaborării cu unul dintre cei mai mari clienţi ai săi, Complexul Energetic Oltenia.Incepând cu data de 25 iulie 2015, CFR Marfă a semnat contractul de transport cărbune energetic necesar funcţionării Termocentralelor Turceni, Craiova II şi Işalniţa (aparţinând Complexului Energetic Oltenia). Contractul este valabil pe o perioadă de 3 ani iar cantitatea totală de cărbune ce urmează a fi transportată în această perioadă este de aprox.18.000.000 de tone. La licitaţie au participat alături de CFR Marfă, care a avut o ofertă independentă, şi asocierea dintre SC Grup Feroviar Român SA, SC Unicom Tranzit SA şi SC Servtrans SA.Astfel, pentru CFR Marfă a devenit un deziderat obligatoriu stabilirea unor relaţii de afaceri reciproc avantajoase cu clienţii săi, pentru a se menţine în continuare lider pe o piaţă cu o competiţie din ce în ce mai puternică.
            Despre CFR Marfă
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfa SA este operatorul naţional de transport feroviar de marfă din România, lider pe această piaţă cu o cota de piaţă de 54,8 %, la nivelul anului 2014.

 

Compartiment Mass Media, Relatii cu Publicul
SNTFM CFR Marfa SA

pdficon_largeDownload

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content