Pozitia CFR Marfa fata de declaratiile d-lui Bogdan Chiritoiu facute in cadrul conferintei ZF

02
Compartiment Mass Media, Relaţii cu Publicul Tel/Fax: (021) 225.12.03
Nr. T3.1.1 / 217 /2016

Pozitia CFR Marfa referitoare la declaratiile facute in cadrul Conferintei ZF

          Având în vedere declaraţia referitoare la societatea CFR Marfă făcută în cadrul conferintei “Cei mai mari jucători din economie”, organizată de către Ziarul Financiar, în care Preşedintele Consiliului Concurenţei, dl. Bogdan Chiriţoiu face următorea afirmaţie :“…există companii de stat ineficiente care vor elibera mii de oameni care nu produc acolo, oferindu-le şansa să se mute în locuri de muncă unde se potrivesc mai bine. CFR Marfă este una dintre ele..“,facem următoarele precizări:
  • CFR Marfă nu intentionează să realizeze concedieri colective a mii de oameni, aşa cum s-a susţinut în afirmaţia de mai sus. Noul management al companiei se concentreză pe reorganizarea activităţii şi aplicarea unui plan de eficientizare în vederea creşterii a veniturilor companiei în paralel cu o reducere şi optimizare a costurilor de operare.
  • Principalele obiective ale conducerii CFR Marfă constau în dezvoltarea sustenabilă şi profitabilă a companiei, respectiv consolidarea poziţiei de lider naţional.
       Totodata, considerăm că această afirmaţie făcută în cadrul Conferinţei ZF – “Cei mai mari jucători din Economie”, aduce grave atingeri companiei CFR Marfă şi induce o stare de incertitudine în piaţă, ştiut fiind ca societatea noastra derulează contracte de transport cu parteneri care deţin un rol important în economia românească, cum ar fi: OMV Petrom, Conpet Ploieşti, Azomureş Târgu Mureş, Alro Slatina sau Automobile Dacia, participanţi de altfel prin reprezentanţi la evenimentul mai sus menţionat. Luând în considerare cele de mai sus, conducerea CFR Marfă a insistat asupra preluării acestei poziţii publice atât către Ziarul Financiar, cât şi către Consiliul Concurenţei.

Compartiment Mass Media, Relaţii cu Publicul
SNTFM CFR Marfa SA
www.cfrmarfa.com
                                                    pdficon_largeDownload

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content